Even voorstellen |

Krista Kuijpers-van Schaik

Mijn verhaal

Gedurende mijn middelbare school was het voor mij al snel duidelijk dat ik verder wilde in de fysiotherapie. Na het behalen van mijn gymnasium-diploma verhuisde ik naar Utrecht en volgde daar de opleiding fysiotherapie aan de internationale academie fysiotherapie Thim van der Laan. Mijn diploma haalde ik daar in 1994 en er volgde een periode met waarnemingen in diverse fysiotherapiepraktijken, voornamelijk in het westen van het land.

Vervolgens ben ik als fysiotherapeut in een verpleeghuis in Delft aan de slag gegaan. Hier deed ik mijn eerste ervaringen op met ouderenzorg en de specifieke klachten en aandoeningen die daarbij komen kijken. De veelzijdigheid en complexiteit van de klachten bij oudere patienten sprak me daarbij erg aan. Na verhuizing naar IJsselstein ging ik opnieuw werken als fysiotherapeut in verpleeghuizen in Houten en Nieuwegein.

In 2010 maakte ik de overstap naar de “eerste lijn” waar ik in een praktijk in Montfoort en later Zeist me verder ben gaan specialiseren in de geriatrie-fysiotherapie. In deze periode heb ik ook de post-HBO opleiding geriatrie-fysiotherapeut bij Avans Plus in Breda met succes afgerond. Ook ben ik lid geworden van ParkinsonNet waarmee ik deze groep patienten en partners / mantelzorgers optimaal kan begeleiden en behandelen.

Nu is het tijd voor mijn eigen praktijk. Ik hoop daarin ook u met mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren van dienst te kunnen zijn. Meer weten? Neem contact op.

Contactgegevens

Poortdijk 34C
3402 BSĀ  IJsselstein
T: 06-27249262
M: info@fysiotherapie-kristakuijpers.nl

Bedrijfsgegevens

Bank: NL74 KNAB 0602 5137 82
KvK: 80790801
BIG register: 19041460704
AGB: 04089797

KNGF Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie
NVFG Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie
Lid van Parkinson Net