Nieuws |

Nieuw bezoekadres

Vanaf 1 mei 2022 is het bezoekadres van mijn praktijk Poortdijk 34C te IJsselstein.

Ik heb daar bij fysiotherapiecollega’s “Wilco Meijne & Zwezerijnen” een mooie ruimte tot mijn beschikking waar ik u hoop te mogen ontvangen.

Zin in deze nieuwe fase!

Beste keus verzekeraars 2022

Onze belangenvereniging KNGF heeft voor 2022 de beste polissen voor vergoeding van fysiotherapie geselecteerd in de categorieën tot 20, van 20 tot 30 en 30 of meer zittingen op basis van de volgende criteria:

– Geen medische selectie of gezondheidsvragen
– Vrije keuze van zorgverlener

Klik hier of op de afbeelding voor het overzicht van de beste verzekeringen voor fysiotherapie (opent in nieuw venster).

Daarnaast heeft de KNGF een poster gemaakt waarop per zorgverzekeraar de vergoedingspercentages staan die gelden als een patiënt bij een fysiotherapeut in behandeling komt, die geen contract heeft met de betreffende zorgverzekeraar. Op deze poster hebben wij aangegeven met welke verzekeraar wij geen contract hebben.

Klik hier of op de afbeelding voor het overzicht van vergoedingen en niet gecontracteerde verzekeraars (opent in nieuw venster).

1 jarig bestaan

Op 4 november 2021 bestond  mijn praktijk officieel 1 jaar. De dag is vrij geruisloos verstreken maar gaf wel aanleiding tot een moment van overdenking. Geen seconde heb ik spijt gehad van de beslissing een eigen praktijk te starten.

Het is mij een eer met mijn mooie beroep mensen te mogen bijstaan in hun wens hun leven kwalitatief te verbeteren. Ik hoop dit nog heel veel jaren te mogen doen.

Ik wil iedereen bedanken die mij in dit opstartjaar heeft geholpen  met raad en daad.

11 April Wereld Parkinsondag

Ieder jaar op 11 April is het Wereld Parkinsondag. Dit is de geboortedag van de Engelse arts James Parkinson, naar wie de ziekte is vernoemd. Op deze bijzondere dag een inkijkje in de beleveningswereld van een parkinson-patient met een bijzondere video.

Maatregelen als gevolg van het corona-virus.

Laatst gewijzigd: 8 November 2021

Richtlijnen vanuit de beroepgsgroep KNGF

Alle informatie over de coronamaatregelen en de toepassing voor fysiotherapie zijn te vinden op de site van de KNGF. Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens

Poortdijk 34C
3402 BS  IJsselstein
T: 06-27249262
M: info@fysiotherapie-kristakuijpers.nl

Bedrijfsgegevens

Bank: NL74 KNAB 0602 5137 82
KvK: 80790801
BIG register: 19041460704
AGB: 04089797